BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi

Experienta caselor de lemn,dobîndită în CANADA-CALGARY ALBERTA

Inventarul făcut înainte de-a revenii in tară...

În plină desfăsurare.....



Marea majoritate a firmelor care construiesc case din lemn lucrează pe bază de proiect de arhitectură propus de client.Proiectul de arhitectură trebuie să fie semnat şi ştampilat de un arhitect membru al Ordinului Arhitecţilor din România. Proiectele de rezistenţă şi de instalaţii trebuie să fie verificate şi ştampilate de proiectanţi atestaţi de MTPL.
Cum se construieste?
Constructia propriu-zisa: taiere, imbinari, izolatieConstruirea caselor se face dupa o tehnica canadiana de imbinare a lemnului, tehnica pe care echipa noastra o stapaneste foarte bine. Constructorii nostri lucreaza cu pricepere, pasiune si talent, fiecare piesa fiind analizata intr-un mod aparte, trasata si apoi taiata, astfel ca imbinarile sa fie perfecte.
tratarea lemnului – lemnul se trateaza cu substante antifungice, care protejeaza lemnul impotriva atacurilor diverselor ciuperci si insecte xilofage (inclusiv termite).
premontaj – faza in care constructia este montata la punctul de lucru al societatii, iar beneficiarul o poate vizualiza inainte ca aceasta sa fie demontata si pregatita pentru transport.
ambalare si transport – ambalarea este necesara pentru protejarea pieselor i n timpul transportului
montajul final – se face pe terenul cumparatorului dupa ce in prealabil a fost construita temelia cladirii.

0 comentarii: